JOCURI ONLINE |  MB Jocuri gratis

Inregistreaza-te si castiga puncte !

Autentifica-te

Inregistreaza-te

Jocuri aleatorii

Pou

Asteptati: Jocul se incarca 10 (click aici pentru a sari peste)

Evaluare globala:

Rating starRating starRating starRating starRating star

Evaluarea dvs.:

Autentificati-va pentru a vota
Pou

Pou

Ai ceea ce trebuie pentru a avea grijã propiul tãu animal-extraterestru?! Hrãneşte-l, spalã-l, joacã-te cu el şi priveşte cum creşte în timp ce aduni nivele pentru a debloca diferite haine şi tapete - toate pentru gustul tãu! * Joacã-te şi ai grijã de propiul tãu Pou şi priveşte-l cum creşte! * Joacã jocuri în camera de jocuri pentru a aduna monezi. * Experimenteazã cu diferite Poţiuni în Laborator! * Personalizeazã look-ul lui Pou! * Încearcã Costume, Pãlãrii şi Ochelari! * Personalizeazã fiecare camerã cu imagini de fundal! * Câştigã medalii şi iteme speciale! * Viziteazã şi joacã-te cu prietenii tãi online!

Data adaugarii: 15-02-2013

Instructiuni: DOWNLOAD AICI
Google Play

Etichete: pou  pou android  descarca pou  joaca pou  jocuri android

Comentarii

  • avatar
    admin (177) - 13-05-2013, 23:30
    PENTRU A JUCA ACEST JOC AVETI NEVOIE DE UN TELEFON CU ANDROID. DESCARCAREA LUI SE FACE APASAND PE LINKUL GOOGLE PLAY DIN DREPTUL SECTIUNII INSTRUCTIUNI

Autentificati-va pentru a adauga un comentariu

Bun venit pe MB GAMES

MB GAMES este un site ce face parte din subdomeniile MB RADIO. Aici veti gasi o colectie impresionanta de jocuri online dedicate tuturor categoriilor de jucatori. Aveti la dispozitie jocuri pentru copii, pentru baieti si fete, jocuri de actiune, arcade, puzzle, sport, curse de masini si multe altele. Inscrieti-va gratuit pe site pentru a propune noi jocuri si pentru a acumula puncte ce va vor aduce faima..

X
Iesiti din ecran mare